Последвайте Гласове в Тази сутрин, в продължение на три часа движението

...
Последвайте Гласове в Тази сутрин, в продължение на три часа движението
Коментари Харесай

Саботаж спря влаковете в Северна Германия

Последвайте ”Гласове " в 
Тази заран, в продължение на три часа придвижването на влаковете из Северна Германия бе прекратено. Първоначално като причина бе посочен механически проблем, само че няколко часа по-късно организация ДПА съобщи, че повредата е вследствие на бойкот. Източник на тази информация е самият държавен железопътен оператор " Дойче бан ".

" Заради бойкот, при който бяха наранени кабели, тази заран " Дойче бан " трябваше да прекрати трафика в северната част на страната в продължение на близо три часа ", се споделя в известието. В " Туитър " обаче  " Дойче бан " заяви следобяд, че към момента продължава да има усложнения в трафика на железниците.
По-рано през днешния ден жп компанията съобщи единствено, че е била нарушена работата на информационната система. Сп. " Шпигел " заяви, базирайки се на собствен източник от службите за сигурност, че кабелите от радиокомуникационната система са били прекратени на две места.
Сутринта придвижването на влаковете е било прекратено в провинциите Хамбург, Шлезвиг-Холщайн, Долна Саксония и Бремен. Това се е отразило и на интернационалните линии, които свързват Германия с Дания и с Нидерландия.  

През последните години " Дойче бан " все по-често има проблеми със закъснели и анулирани влакове поради недостатъци в инфраструктурата. Днешният случай обаче е обезпокоителен сигнал, откакто наскоро НАТО и Европейски Съюз подчертаха потребността от предпазването на сериозна инфраструктура по отношение на течовете по газопроводите " Северен поток ".
Източник: segabg.com
 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР